Lackera Köksluckor Åstorp

Kostnadseffektivt
Lackeras på nytt & återfår sin glans
Miljövänligt

BOR DU I ÅSTORP?

Vi sprutlackerar dina köksluckor.

Vår främsta uppgift är att leverera lackeringsarbeten med riktigt bra resultat. Vi har stor kapacitet och klarar omfattande lackeringsarbeten. Ger ett nytt liv i ert kök och det blir oftast billigare än att exempelvis byta ut dina gamla luckor. Vi specialiserar på sprutmålning av köksluckor, garderobsdörrar och golvlister. Nya IKEA köksluckor? Vi lackerar om IKEA köksluckor i just kulören och glansen ni vill ha. Badrumsmöbler? Vi sprutlackerar badrumsmöbler i färg som tål vatten. Vi är baserade i Arlöv och våra kunder finns runt om i Skåne, i bland annat Åstorp, Lund, Malmö, Helsingborg, Landskrona, Ängelholm, Höganäs, Trelleborg, Vellinge, Staffanstorp, Hörby, Eslöv, Höör, Svedala, Skurup, Lomma, Bjuv, Svalöv.

+
1 Veckas Leverans

Lämning och hämtning av luckor sker alltid på lördagar mellan
9:00-12:00

Miljövänligt

Vi använder vattenburen färg istället för syrahärdande

Fokus på Kundnöjdhet

Vinnare av utmärkelsen Best of Houzz 2016 & 2017

Leverantörer & samarbetspartners

Vårt medverkande i Bygglov

Vi hade nöjet att få arbeta på ett projekt tillsammans med Bygglov-teamet. Fantastiska fyra dagar på ett utmanande projekt.

VÅRA MEDARBETARE

Drivkraften bakom verksamheten.

Dzemil

Dzemil

“Att bygga förtroende och långsiktiga relationer kräver att du är korrekt från början. Att lova endast vad du kan hålla, är en hörnsten i ett gott samarbete.”

Mitat

Mitat

“Köket är husets hjärta. Med nya målade köksluckor ger du ett nytt liv till ett gammalt kök och skapar en bekväm hemmiljö. Samtidigt som du bidrar till miljön”

Senaste kundbilder

[instagram-feed]