Målning av täcksidor och stommen.

När man lackerar om luckorna uppstår ofta tanken kring att måla även köksstommen.

Kostnadseffektivt
Lackeras på nytt & återfår sin glans
Miljövänligt

Måla om stommen och täcksidorna också, det blir ett mycket bättre helhetsintryck när alla delar är nymålade och sparar mycket tid och pengar på att behålla de stommar som redan finns.

I normalt brukar det vara täcksidor mot kyl och frys som är fogat mot väggen och bänkskivan som gör det för stort projekt att nedmontera och lämna in för lackering. Det har vi lösning för.

Vi kan ta hand om delat som “sitter fast” och behöver målas i samband med luckorna och lådorna. En extreme makeover, allt klart inom samma vecka vi har luckorna i verkstad.

NÄR

Om ni lämnar in luckorna på en lördag då planerar vi målning på plats första dagarna i veckan.

Om ni har beställt nedmontering och transport då börjas arbetet med köksstommen samma dag när vi kommer att hämta luckorna.

Tid

Processen tar från 1 till 3 dagar.
Vi maskerar allt som behöver skyddas och resterande förarbete är samma som gör på luckorna i verkstad: rengöring med målartvätt, slipning, grundmålning, mellanslipning och lackering.

Resultat

I flesta fall målas alla synliga delar när luckorna är stängda. På några model av kök behöver också kanten runt om skåpet målas. Sen fins kök där målning av stommen invändigt behövs för att få nytt kök känsla.

Vad kostar det?

Priset är beroende mycket på förarbete som maskering och därför behöver vi se par bilder på köket att lämna offert. Mejla gärna till lackera@smetod.se

Senaste kundbilder