Hur ska luckorna lämnas in för lackering?

Många kunder undrar hur köksluckorna ska lämnas in och därför vill vi klara göra frågan.

Välj egen kulör och glans
Klart inom en vecka
Priseffektivt

Det är simplet och smidigt

Ska ni nedmontera köksluckorna själva och lämna de på egen hand? 

Vi vill helst ta emot luckorna som släta skivor utan att behöva maskera någon del. Det som gäller i nästan alla fall är att handtag eller knoppar ska skruvas bort. Undantaget är om handtagen är inbyggt, då kan ni välja om den ska maskeras (kostnad tillkommer för tiden att maskera, avmaskera, städa brister och eventuellt bättringsmåla) eller att måla den i samma kulör som luckorna inklusive speciell behandling ifall den är tex i aluminium.

Gångjärn ska alltid tas av förutom om dom är till typ ”lyftgångjärn”. Om dom ska lackeras i samma kulör som luckan kan do sitta kvar, annars gäller att skruva lös den också.

Backsidan av grytlådor lyfter frågor om fäste ska tas bort? Svaret är nej. Anledning är för att dom kan lät skadas om man försöker ta bort dom för hård. Vi kan maskera dom med maskeringstejp så färg ska inte komma på dom, ni behöver själv ta bort tejpen när ni har hämtad dom. 

På visa kök siter lådfronten ihop med lådan. Isf går bra att lämna hela lådan och ni kan meddela kundansvarig om ni vill att den ska maskeras eller målas invändigt som kan vara bra idé att få alla ytor uppfärskade.

agsdi-time
1 Veckas Leverans

Lämning och hämtning av luckor sker alltid på lördagar mellan
9:00-12:00

agsdi-refresh
Miljövänligt

Vi använder vattenburen färg istället för syrahärdande

agsdi-facebook-like
Fokus på Kundnöjdhet

Vinnare av utmärkelsen Best of Houzz 2016 & 2017

Senaste kundbilder